ميلاد محقق ادامه داد: در ارتباطي که باشهرداريها و روساي شوراي شهر صورت گرفت سه شهر از کشور براي اين تبادل فرهنگي کانديد شدند.
طراح و برنامهريز اين طرح با اشاره به اينکه بوشهر، تبريز و رشت به عنوان سه شهر برگزيده انتخاب شدند، اظهار داشت: با موافقت و تصويب اين برنامه در اقدامي بديع، اين شهرها به تبادل نام مفاخرخود براي نامگذاري خيابانهاي شهر خود پرداختند.
وي با بيان اينکه رييسعلي دلواري از بوشهر، شيخ محمد خياباني از تبريز و ميرزا کوچک خان جنگلي از رشت به عنوان مفاخر و مرزبانان برگزيده اين سه شهر اتنخاب شدند، افزود: از زمان اجرايي شدن اين طرح نام هريک از اين بزرگان بر خيابان هاي هر سه شهر منقش شده است.
دبير همايش ملي کمان و کماندار در فرهنگ ايران زمين هدف از اين اقدام را تجلي معناي واقعي مرزباني نزد مردم کشورمان دانست و تصريح کرد: زمينه سازي براي تجلي اين ديدگاه که هريک از اين مفاخر براي حفظ خاک ايران زمين جان خود را از دست داده اند، آنچيزي است که در اجراي اين طرح در نظر داشتهايم.
گفتني است همايش ملي کمان و کماندار در فرهنگ ايران زمين به مدت سه روز به حضور رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، مسئولان نيروي انتظامي و شخصيتهاي فرهنگي از 12 تا 14 تيرماه برگزار ميشود.
111/
انتهای پیام/